OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

28.11.1998 - narodenie Imanuela

        Uvedený text (28-11-1998) bol napísaný na prelome rokov 2000 a 2001 z údajov, na ktoré som prichádzal postupne počas rokov 1999 a 2000 a ktoré nápadne do seba zapadajú a vytvárajú určitú mozaiku ako celok.

                                                              Miroslav Ivánek                              

 

                                        28-11-1998.pdf                                             

 

Večné zákony 1, str.: 321:

 

,,Moji rodičia boli symbolom ochrany, ktorú budem mať zhora naďalej ako doteraz, aby som mohla ÚSPEŠNE DOKONČIŤ VŠETKY SVOJE ÚLOHY NA ZEMI."

 

Večné zákony 3, str.: 53:

 

Kto takéto počul? Kto podobné videl?

ČI JA OTVORÍM ŽIVOT A RODIŤ NEDÁM ?

(KEĎ SOM DAL POČAŤ, NEDOVOLÍM PORODIŤ ?)

                                             

 

Nezverejnené rozhovory s Natáliou de Lemeny - Makedonovou:  str. 67, 68:

 

,,...Čiže keď som napísala knihu, ktorá logicky vysvetľuje večné zákony, proroctvá, duchovný vývoj ľudstva a vlastne, že ja som mala byť tou matkou, tak potom už len ... ja som len nevedela termín. Čiže keď to už prišlo, a prišli aj tie príznaky, tak som si len potvrdila, že všetko ide podľa plánu – TAK, AKO MÁ ÍSŤ.

            Takže ja nemám nato konkrétny dôkaz – nejaký fyzický, hmotný, akým by som Vás presvedčila.

            MOJICH ČITATEĽOV PRESVIEDČA MOJA KNIHA. ONI MI VERIA A ONI NEPOTREBUJÚ ŽIADNE ...  keď som aj povedala, že si dám spraviť ultrazvuk, ešte aj v deviatom mesiaci som si dala spraviť, 2. novembra, tak oni povedali, že oni to nepotrebujú, že im to stačí, že chápu všetko, že všetko im logicky zapadá.”   

 

 

     ---------------

   V 7. kapitole v 14. verši v Biblii prorok Izaiáš hovorí: ,,Panna počne a porodí syna a dá mu meno Imanuel.“
A skutočne, pani Natália 13. marca 1998 počala a 28. novembra 1998 porodila Imanuela – Ducha Svätého, Syna Človeka budúceho Kráľa tisícročnej ríše na Zemi.

Pani Natália píše vo VZ - 2, otázka č. 181, že ,,PODĽA JEHO MATKY HO SPOZNÁ NOVÉ POKOLENIE AJ PO OČISTE, KEĎ SA MALÝ IMANUEL VRÁTI OD BOŽIEHO TRÓNU – ZNOVU NA ZEM!!!“
Vidíme, že hovorí, že po očiste sa vráti malý Imanuel na Zem, teda ako dieťa. Počas Jeho detstva a dospievania bude na Zemi prípravná doba na tisícročnú ríšu. To, že od Jeho narodenia uplynulo už skoro 22 rokov, nie je podstatné, lebo čas je relatívny a tam HORE ide úplne ináč, ako na Zemi.

-----------

      

 

                                         

 

 

 

                                       .