OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

UFO magazín č. 6/1998

                                                   

 

                                             UFO magazín č. 6/1998

 

 

 

            V šiestom čísle časopisu UFO magazín z roku 1998, (pozn.: tento časopis, ktorý teraz už nevychádza, bol mesačníkom a vychádzal vždy prvého v mesiaci). bol uverejnený rozhovor s pani Natáliou de Lemeny – Makedonovou, kde sa v úvode píše:

,,Koncom septembra minulého roku vyšla vo vydavateľstve Natajoga kniha VEČNÉ ZÁKONY – NOVÉ POKOLENIE, ktorá upútala svojím nezvyčajným obsahom aj štýlom nejedného čitateľa. Svedčí o tom aj to, že za necelý polrok vyšlo druhé a v máji tohto roku už tretie vydanie. Zároveň vyšiel minulý mesiac aj druhý diel tejto knihy s rovnakým názvom.

Autorka v nich predkladá nové prekvapujúce informácie, ktoré potvrdzuje citátmi z Biblie. Dokonca otvorila doteraz zapečatené Zjavenie Jána, v súčasnosti – v dobe súdu jednu z najaktuálnejších tém.“

Spomínam to tu preto, lebo mňa zaujali fotografie titulných strán kníh Večné zákony – Nové pokolenie, Večné zákony 2 – Odpovede na otázky a Večné zákony – 1. a 2. diel., ktoré sa trochu líšia od kníh, ktoré mám ja. Teda 1. diel samostatný v tvrdej väzbe hnedej farby – ten sa nelíši od fotky v časopise, ale 2. diel samostatný sa už líši a to, v časopise je titulná strana fialovej farby s podnadpisom ,,Odpovede na otázky“ a ja mám 2. diel samostatný v modrej väzbe a s podnadpisom ,,Duchovná premena“ a dvojdielne vydanie Večné zákony 1. a 2. diel v tvrdej väzbe tmavožltej farby bez podnadpisu, ale ja mám dvodielne vydanie aj s podnadpisom ,,Nové pokolenie“ a ,,Duchovná premena“.

Knihy, ktoré boli uverejnené v časopise, vyšli v termínoch, ktoré sú v horeuvedenom citáte z časopisu, teda Večné zákony 2 pravdepodobne v máji 1998. A ja mám Večné zákony 2, ktoré vyšli v júli 1998. V dvojdielnom vydaní, ktoré mám ja, je uvedené vydanie ako 2. doplnené vydanie v septembri 1998 a 1. vydanie v júli 1998. 

Prečo to tu rozvádzam? Nuž, nepoznám zatiaľ nikoho, kto by vlastnil vydania kníh Večné zákony od pani Natálie, ktoré sú zobrazené v UFO magazíne č. 6/1998. A v knihe Večné zákony 2 – Duchovná premena a Večné zákony 1. a 2. diel, ktoré vlastním aj ja, je v úvode VZ 2 uverejnený IMANUELOV ODKAZ vyvolenému národu s názvom ,,BLÍŽI SA DEŇ HNEVU“. Zároveň tam pani Natália píše, že odkaz bol prijatý 6. júna 1998, teda nemohol byť uverejnený v knihách, ktoré vyšli skôr, teda ktoré sú uverejnené v časopise UFO magazín č. 6/1998.

Keďže, na konci časopisu UFO magazín  6/1998 je zoznam kníh na možnosť ich objednania, kde sú aj knihy Večné zákony 2 – Odpovede na otázky a Večné zákony – dvojdielne vydanie, tak pravdepodobne tí ľudia, čo si objednali VZ2 z tohto časopisu, tam nemajú Imanuelov odkaz vyvolenému národu – Blíži sa Deň hnevu.

Možno, že aj kvôli tomuto vyšli tie neskoršie vydania, ktoré boli aj inak doplnené..., neviem.

 

 

                                                                                              Miroslav Ivánek