OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

28.11.1998 - 28.11.2021.

 

 28. novembra 1998 - narodenie Imanuela pani Natálii

28. november 2021 – 23. výročie narodenia Imanuela pani Natálii.

28. NOVEMBRA 2021, SI PRIPOMÍNAME 23. VÝROČIE NARODENIA BUDÚCEHO KRÁĽA TISÍCROČNEJ RÍŠE IMANUELA, SYNA ČLOVEKA, DUCHA SVÄTÉHO NA ZEMI PANI NATÁLII DE LEMENY – MAKEDONOVEJ...

...Určite si pamätáte na rok 2013, kedy kométa ISON, ktorá bola akýmsi hitom roku 2013, zanikla pri Slnku práve 28. novembra, teda bolo to na 15. výročie narodenia Imanuela pani Natálii, čo asi určite nebola nejaká náhoda.

Vtedy sa práve nachádzali planéty Zem a Venuša na svojich obežných dráhach okolo Slnka v určitých bodoch. Každých osem rokov sa tieto polohy na obežných dráhach Zeme a Venuše okolo Slnka opakujú, teda 28. novembra 2021 sú v tej istej polohe ako 28.11.2013.

Lenže, tie isté polohy Zeme a Venuše na svojich obežných dráhach okolo Slnka boli aj 6.12.1941 – deň, kedy opustil pán Abdrushin hrubohmotnosť Zeme – a 17.7.1950 – deň, kedy sa narodila pani Natália de Lemeny – Makedonová.

Akoby aj toto bolo symbolické znázornenie odovzdania poslednej pomoci pred súdom prastvorenej Svanhilde – Labutej panne, ako o tom píše pani Natália v Novom evanjeliu. Pani Natália je teda pokračovateľkou Abdrushinovho poslania na Zemi.

Večné zákony 1, str. 207 v závere:

,,Abdrushin podobne ako Ježiš, v tušení blízkej smrti odovzdal vo svojom diele ,,Posolstvo Grálu“ štafetu poslednej pomoci pred súdom prastvorenej Svanhilde – Labutej panne, ktorá sa za týmto účelom vtelila na Zem deväť rokov po Jeho odchode. V závere prednášky ,,Praduchovné úrovne VI“ Abdrushin píše:
,,Teraz bude mnohým z vás iste jasné, prečo v čase najväčších zasľúbení na Zemi, kde práve pôsobia Ruža i Ľalia, je potrebná ešte aj Labutia panna z Labutieho ostrova, aby v nich neostala medzera. Taká je láska Stvoriteľa, že dáva vznikať zázraku za zázrakom, aby ľudstvo v tisícročnej ríši dostalo dokonalú pomoc.“
------

Nezverejnené rozhovory s Natáliou... str. 67, 68:

,,...Čiže keď som napísala knihu, ktorá logicky vysvetľuje večné zákony, proroctvá, duchovný vývoj ľudstva a vlastne, že ja som mala byť tou matkou, tak potom už len ... ja som len nevedela termín. Čiže keď to už prišlo, a prišli aj tie príznaky, tak som si len potvrdila, ŽE VŠETKO IDE PODĽA PLÁNU – TAK, AKO MÁ ÍSŤ.
Takže ja nemám nato konkrétny dôkaz – nejaký fyzický, hmotný, akým by som Vás presvedčila.
MOJICH ČITATEĽOV PRESVIEDČA MOJA KNIHA. ONI MI VERIA A ONI NEPOTREBUJÚ ŽIADNE ... keď som aj povedala, že si dám spraviť ultrazvuk, ešte aj v deviatom mesiaci som si dala spraviť, 2. novembra, tak oni povedali, že ONI TO NEPOTREBUJÚ, ŽE IM TO STAČÍ, ŽE CHÁPU VŠETKO, ŽE VŠETKO IM LOGICKY ZAPADÁ.”
-------

V 7. kapitole v 14. verši v Biblii prorok Izaiáš hovorí: ,,PANNA POČNE A PORODÍ SYNA A DÁ MU MENO IMANUEL.“

A skutočne, PANI NATÁLIA 13. MARCA 1998 POČALA A 28. NOVEMBRA 1998 PORODILA IMANUELA – DUCHA SVÄTÉHO, SYNA ČLOVEKA, BUDÚCEHO KRÁĽA TISÍCROČNEJ RÍŠE NA ZEMI.

Pani Natália píše vo VZ - 2, otázka č. 181, že ,,PODĽA JEHO MATKY HO SPOZNÁ NOVÉ POKOLENIE AJ PO OČISTE, KEĎ SA MALÝ IMANUEL VRÁTI OD BOŽIEHO TRÓNU – ZNOVU NA ZEM!!!“

VIDÍME, ŽE HOVORÍ, ŽE PO OČISTE SA VRÁTI MALÝ IMANUEL NA ZEM, TEDA AKO DIEŤA. POČAS JEHO DETSTVA A DOSPIEVANIA BUDE NA ZEMI PRÍPRAVNÁ DOBA NA TISÍCROČNÚ RÍŠU.

TO, ŽE OD JEHO NARODENIA UPLYNULO UŽ 23 ROKOV, NIE JE PODSTATNÉ, LEBO ČAS JE RELATÍVNY A TAM HORE IDE ÚPLNE INAK, AKO NA ZEMI.